Activitat 3

Activitat 3: Què menjava en Tempranillo?

En aquesta activitat proposem elaborar una recepta de cuina a partir d’alguns dels plats típics de la regió que hem anat treballat. Els plats que proposem són: 



Nom de l’activitat
Què menja el Tempranillo?
Objectius de l’activitat
  • Aprendre a seleccionar i gestionar la informació.
  • Organitzar informació de manera eficaç i intel·ligible sobre espais fets.
  • Conèixer la gastronomia típica de la regió.
  • Utilitzar recursos digitals i tecnològics.
  • Elaborar un document gràfic (recepta) a partir d’un document visual.

Competències
  • Tractament de la informació i competència digital.
  • Coneixement i interacció amb el món físic.
  • Comunicativa lingüística i audiovisual.

Material
1 Ordinador.
Descripció
Per fer aquesta activitat els alumnes hauran de visualitzar els vídeos que us proposem a continuació i tot seguit omplir la graella de la recepta i afegir-hi una imatge del que treballen.
Avaluació
S’avaluarà com s’ha redactat la recepta.

Es tindrà en compte:
  • La capacitat de síntesi.
  • L’expressió (al escriure la recepta) i la comprensió (al veure el vídeo).
  • l'adequació a la tasca que es demanava


Observacions
Es recomana als alumnes realitzar algun dels plats que s’han treballat i documentar-ho per ensenyar-ho als seus companys.



1-PESTIÑOS:


2-PORRA ANTEQUERANA


3-GAZPACHUELO




D’aquesta manera  podeu conèixer alguns dels plats típics i la manera de fer-los, això us aproparà a descobrir  alguns productes gastronòmics relacionats amb la regiò estudiada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada